Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal?

Een van de meest voorkomende vragen die mensen hebben over het schrijven van een wekelijks dagboek of dagboek is; wat is een journal onzelfzuchtig ? Wat is een bullet journal en hoe kun je hiervan profiteren? Een bullet journal, of "bullet journal", is gewoon een dagboek waarin u wekelijks of maandelijks aantekeningen maakt. Het is als een gewoon spiraalvormig notitieboekje, maar de pagina's zijn gerangschikt in kolommen, niet in pagina's.

Om dit type tijdschrift te gaan gebruiken, is de eerste stap om aan de slag te gaan. De beste plaats om met Bullet Journal te beginnen, vooral als dit je eerste keer is, is op de Bullet Journal-site. U kunt zich aanmelden voor een gratis account en vervolgens op elk gewenst moment in het dagboek schrijven. Als u pen en papier gebruikt, is dit nog gemakkelijker omdat u zich geen zorgen hoeft te maken dat een computer wordt uitgeschakeld terwijl u schrijft!

Nadat je in het dagboek hebt geschreven met een spiraalvormig notitieboekje of een pen en papier, wil je de vermeldingen ordenen. Aan het einde van elke week of maand kun je het weggooien of er notities aan toevoegen. Als je op zoek bent naar een manier om bullet journaling te gaan gebruiken, dan is dit zeker de juiste keuze! U kunt zelfs een bullet journaling-planner online downloaden, zodat u uw dagboek kunt plannen en overal mee naartoe kunt nemen.

Klik hier om meer te lezen: Mylovelynotebook.nl