radiatorconversie – 10 tips om uw huis te verwarmen met groene energie

radiatorconversie – 10 tips om uw huis te verwarmen met groene energie

Heb je ooit geprobeerd een radiatorombouw uit te voeren op een kanaalloze ketel met gesloten lus? Hier worden de hete gassen van de verbranding afgevoerd naar een andere lus in dezelfde structuur, die een gesloten lus heeft maar ook de verwarmde gassen naar de kamer uitstraalt. U kunt dit doen met een gesloten ketelsysteem en veel mensen hebben ontdekt dat het een snelle en gemakkelijke manier is om extra ruimte in een huis te brengen, zonder veel geld uit te geven. Deze methode bespaart niet alleen ruimte in de kamer, maar voegt ook een extra verwarmingselement toe, waardoor u elke maand geld kunt besparen op uw stookkosten.

radiator conversie

De radiatorombouw wordt gedaan door een voorverwarmd stuk metaal te gebruiken, zoals het uiteinde van een koperen pijp, en dit vervolgens aan de binnenkant van het bestaande kanaalwerk te monteren. Binnenin de leiding heb je koperen leidingen met de bochten eromheen ombouw versoepeld. Je hebt de koperen leidingen die van het voorverwarmde oppervlak naar buiten gaan, waar de radiator stroomt. U kunt dit met een beetje inspanning in ongeveer dertig minuten voor elkaar krijgen, en het zal uw huis efficiënter verwarmen.

Met een radiatorsysteem met dit type kanalen kan de woning ruimte besparen, omdat de radiator minder ruimte in beslag neemt dan een gewone schoorsteen en ook meer warmte afgeeft dan een gewone houtkachel, terwijl hij toch een efficiënte warmtestroom naar de huis. Dit is een geweldige keuze voor elk huis, of het nu nieuw of oud is, omdat het een geweldige oplossing is voor energie-efficiëntie. Dit soort systemen worden steeds populairder, omdat ze mensen geld besparen en de planeet redden.

Informatie over dit onderwerp: Radiatorombouw op maat