Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Wat als ik mijn huis wil verkopen via een makelaar? In dat geval wil ik weten wat de "norm" is in mijn omgeving. Als u huizen zoekt die u via een makelaar wilt verkopen, moet u kijken naar huizen die de afgelopen jaren bij u in de buurt zijn verkocht. Kijk naar huizen op de MLS die al minstens een jaar op de markt zijn. Als een huis zojuist op de MLS is vermeld, betekent dit niet dat het te laag geprijsd is … u moet misschien even de tijd nemen om het echt te vergelijken met andere vergelijkbare huizen.

Als u nu denkt dat u de makelaar gewoon kunt bellen of naar het kantoor van de makelaar kunt gaan en het huis kunt verkopen "zoals het is" – denk nog eens goed na! Makelaars in onroerend goed werken voor hun klanten en hebben bepaalde protocollen die ze moeten volgen wanneer ze met een klant werken om een huis te verkopen Mijn Verkoopmakelaar. Een makelaar zal nooit informatie over een woning opgeven als de klant erom vraagt – dus verwacht van een makelaar dat hij volledig eerlijk en openhartig is. Als u de vragen stelt, komt u misschien iets te weten dat de prijs van uw huis zal veranderen.

Een ding dat een makelaar je zou kunnen vertellen, is dat ze betaald willen worden en dat ze het niet erg vinden om het helemaal te zien. De waarheid is dat een makelaar gefocust zal zijn op het krijgen van betaald. Het is hun taak om de hoogste prijs voor uw huis te betalen en er tegelijkertijd een goede winst mee te maken. Vraag de makelaar van de makelaar of er extra kosten zijn die u mogelijk moet betalen. U wilt niet vast komen te zitten aan een dure vergoeding die u niet begrijpt. Als u het huis "as is" wilt verkopen, zorg er dan voor dat u de diensten van een erkende makelaar gebruikt.

Meer info over dit artikel: https://mijnverkoopmakelaar.nl/