Een gids voor het kopen van een Web Notebook of Bullet Journal Notebook

Een kogeljournaal is een eenvoudige manier om uw dagelijkse activiteiten en de voortgang die u hebt gemaakt bijhouden. Het kan een geweldige manier zijn om je focus, organisatie en motivatie te verbeteren. Er zijn veel verschillende soorten bullet-tijdschriften. Welke u kiest, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, de details die u nodig hebt, en de ruimte in uw huis of kantoor. Hier zijn vijf van de bovenste.

The Best Bullet Journal Notebook – A Bullet Journal Notebook is een digitale versie van een traditioneel notebook. De pagina’s van dit type notebook zijn gerangschikt in rijen. U kunt eenvoudig markeren van welke pagina waar u aan werkt met een gekleurde markering of een markeerstift. Het officiële bulletjournaal is ook een digitale versie van een traditionele spiraal-notebook.

Het beste bulletjournaal Notebook – een traditionele notebook heeft veel ruimte voor het organiseren van dingen en een aantal pagina’s. Een bulletjournaal Notebook is een stuk kleiner en lichter dan een traditionele notebook of een spiraalvormig notitieblok. Als je van een fysieke notebook houdt, maar je wilt al je schrijven om online of in een digitaal formaat te zijn, dan is een traditionele notebook ideaal.

Maar als je een combinatie van het beste van beide werelden wilt en veel extra ruimte hebt, zou een bulletjournaal notebook de beste keuze voor je zijn.

De beste knal voor de Buck – een aquarel sketchbook of aquarel tekenpad zou een goede keuze zijn voor diegenen die graag schetsen. Dit type pennen zijn gemakkelijk schoon en duurzaam, dus je zult altijd een goede keuze hebben als het gaat om papier. Als je geniet van het daken of tekening, dan zou een aquarel sketchbook een geweldige keuze voor je zijn.

Het beste webnotitieboekje – een webnotebook of een ivoren digitale pen zou een goede keuze zijn voor iedereen die graag foto’s maakt. Ze worden gemakkelijk in een laptopcase getransporteerd en kunnen honderden foto’s opslaan. Als u een digitale kunstenaar bent, kunt u ook vinden dat dit type notitieblokken perfect voor u zijn. Omdat ze eenvoudig van uw pc kunnen uploaden, kunt u uw foto’s met iedereen via internet delen. Aangezien er veel stijlen van webnotebooks zijn, zijn het beste om er een te kiezen die in de stijl van een traditioneel bulletjournaal is.

Last but not least, er is een pen of een etui die precies goed is voor het houden van uw bulletjournaal notebooks. U kunt deze gebruiken voor schetsen, schrijf- of schrijfbiljetten op uw computer. Ze zijn ook erg handig omdat je ze met je kunt dragen, ze in een zak of een zak opslaan en ze met je op het vliegtuig brengen. Als u wilt, kunt u uw elektronische krabbels zelfs vergrendelen in deze elegante zaak. Deze soorten pennen en potloodgevallen zijn beschikbaar op de meeste kantoorbenodigdheden. Uw lokale winkelier kan ook een selectie van deze items dragen, zodat u niet in één winkel hoeft te winkelen.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op My Lovely Notebook.